sábado, 8 de mayo de 2010

Crítica d’una revista cultural: Audio Clásica


Audio Clásica és una revista mensual adreçada a qualsevol bon amant de la música clàssica, disponible via subscripció i també de venda en quioscos.

Es tracta d’una publicació força variada que inclou diversos articles i seccions relacionades amb la música clàssica i contemporània. En l’exemplar del mes de maig, per exemple, apareix publicat un article dedicat a la figura de Robert Schumann (1810-1856), cèlebre compositor alemany de qui enguany se celebren els 200 anys del seu naixement. Però no només es parla de músics difunts: Audio Clásica també analitza i fa un retrat general de la situació que viu la música clàssica en l’actualitat: últimes tendències, entrevistes a intèrprets i cantants, darreres novetats discogràfiques...

Aquesta és, per tant, una revista selecta que recull el bo i millor de la música culta i ho serveix mensualment a lectors entesos i interessats en la matèria capaços d’apreciar aquest art tan sublim. El preu de la publicació –quasi bé 6 €!- ja deixa entreveure que aquesta és una revista rigorosa i de qualitat, dirigida a un públic culturalment refinat i econòmicament disposat a adquirir un producte no poc costós. No obstant, opino que aquesta inversió està completament justificada i cap lector mínimament exigent podrà sentir-se decebut amb el contingut de la revista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario